top of page
Iris & Koen-Demi's Design-12.jpg
Faces by Charlotte-42.png
WhatsApp Image 2023-08-02 at 15.33.56.jpeg

ABOUT
ME

Ik ben Charlotte, en ik ben sinds 2018 werkzaam als Make-up artist & hairstylist. Ik ben in te schakelen voor shoots, video clips, personal branding, editorial, bridal, make-up lessen en nog veel meer. 

Ik heb de make-up voor verschillende bedrijven en evenementen mogen verzorgen waaronder: De Musical awards in Ahoy, Steve Madden, Humberto Onderneemt, Jac Hensen en héel veel bruidjes en gasten. Wist je dat mijn werk in Vogue NL heeft gestaan?

Of het nu gaat om een privé-evenement, commercieel werk of voor de grote dag van een bruid. Ik ben trots op mijn professionele aanpak en haar vermogen om de individuele schoonheid van elke persoon te verbeteren.

WORK EXPERIENCE

 2018- 2019

2019-2022

2022-2023

Ik heb een jaaropleiding gevolgd bij B-acadamy hair & make-up. Na die opleiding ging ik mijn liefde voor make-up nastreven als een carrière.

Mijn eerste baan bij een make-upwinkel, leren over de producten en over de detailhandel. Daarna werkte ik voor M•A•C en heb ik 3 jaar voor Charlotte Tilbury gewerkt.

In Augustus 2022 heb ik besloten volledig te gaan freelancen als hair & make-up artist. In 2023 gaf ik les op Bacademy Make-up waar ik zelf de opleiding heb gevolgd in 2018. Ik geef verschillende cursussen aan bedrijven & particulieren. En heb ongeveer 4 bruiloften per week waarin ik de bruid en gasten voorzie van haar en make-up. Ook werk ik met influencers en merken zoals Malelions, Jac Hensen, Orangebag etc. Mijn samenwerking met GigiBee Beauty is dit jaar in Vogue NL geplaatst.

Let's Get
Social

  • Instagram
IMG_9285.JPG
bottom of page